martie 26, 2023
11 11 11 AM
Care este rolul unui totem luminos in afaceri?
Un profesionist de top alege caseta luminoasă! Încearcă și tu!
Un serviciu de inchirieri autorulote? Este o idee genială!
EXCURSIE RUTIERĂ IN CROAȚIA – PLAN PERFECT DE 10 ZILE
SFATURI DE INCEPATORI PENTRU AUTORULOTE
CU AUTORULOTA ÎN PORTUGALIA: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI
Latest Post
Care este rolul unui totem luminos in afaceri? Un profesionist de top alege caseta luminoasă! Încearcă și tu! Un serviciu de inchirieri autorulote? Este o idee genială! EXCURSIE RUTIERĂ IN CROAȚIA – PLAN PERFECT DE 10 ZILE SFATURI DE INCEPATORI PENTRU AUTORULOTE CU AUTORULOTA ÎN PORTUGALIA: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

CU AUTORULOTA ÎN PORTUGALIA: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

Portugalia, țara care a dat naștere lui Vasco de Gama și Christiano Ronaldo, este plină de experiențe variate care oferă călătorului îndrăzneț un amestec de peisaje și activități pentru a vă răsfăța într-o autorulota în Portugalia.

În timp ce vizitați Portugalia într-un autorulota sau camper, veți fi întâmpinați cu o arhitectură uimitoare cu gresie azulejo, codfish sărat uscat (bacalhau), sardine la grătar, (capturate proaspete din Oceanul Atlantic) și principalul export portughez, vin dulce de port făcut din viță de vie încântătoarea vale Douro.

Celelalte exporturi principale sunt pasta de roșii și știați că Portugalia este cel mai mare producător de plută? Cu numeroasele soiuri de vin de port dulce de probat (există peste 52 de soiuri de struguri de vin de port), vizitarea Portugaliei într-un camper poate să vă facă să treceți singuri prin câteva dopuri;)

Portugalia se întinde de-a lungul marginii de vest a Peninsulei Iberice pe coasta Atlanticului. Are 800 de kilometri de coastă, plajele populare din Algarve, Munții Estrela și Valea Douro, astfel încât să puteți alege peisajele portugheze pentru a le explora atunci când faceți camping în Portugalia.

Pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria în Portugalia, am inclus:

• Harta interactivă

• Locuri de vizitat în timp ce faceți rulotă în Portugalia

• Campinguri pentru rulote / campinguri

• Informații despre regulile autovehiculului și opțiunile pentru opriri peste noapte

• Sfaturi de conducere pentru rulote și rulote pentru Portugalia

• Informații despre închirierea de rulote și rulote

PLANIFICAȚI-VĂ EXCURSIA CU AUTORULOTA ÎN JURUL PORTUGALIEI

Am camionat cu autocarul prin Portugalia în aproximativ două săptămâni; nu este o țară imensă, cu o lățime de aproximativ 220 km și o lungime de 560 km.

Pe măsură ce vă planificați traseul, nu uitați să permiteți planuri spontane – aceasta este jumătate din distracția de a fi propriul dvs. șef în autocaravan. Uneori, localnicii sugerează locuri mai puțin cunoscute, așa că a avea autocaravana înseamnă că puteți profita de aceste fragmente prețioase de informații.

Lucruri care trebuie luate în considerare și atunci când vă planificați călătoria de camping în Portugalia

• Sezonul de vârf din Portugalia este în iulie și august (la fel ca majoritatea Europei), așadar așteptați-vă ca principalele orașe, Lisabona și Porto și regiunea Algarve să fie foarte ocupate în acele luni.

• În iunie există mai multe sărbători sfinte și multe alte evenimente organizate pe tot parcursul anului. Pentru informații despre ceea ce urmează sau despre acele momente pe care ați putea dori să le evitați, consultați evenimentele din Portugalia aici.

UNDE PUTEȚI FACE CAMPING CU AUTORULOTA ÎN PORTUGALIA?

Am folosit aplicația Camper Contact (aproximativ 6 euro / an) când călătoream prin Portugalia pentru a găsi locurile noastre de rulot peste noapte. Acestea au aproximativ 690 de locuri de parcare pentru rulote și servicii de autocaravane listate în toată Portugalia.

Portugalia are, de asemenea, zone de servicii pentru autorulote în toată țara, dintre care multe permit un sejur de maxim 72 de ore. Unele au, de asemenea, electricitate, dar majoritatea au doar servicii de bază pentru rulote. Aici puteți găsi o listă și un instrument de căutare la Camping-car Portugalia. Rețineți că este de așteptat să nu vă configurați copertina sau să folosiți scaune în afara camperului dvs. în acest tip de zonă de servicii.

O altă opțiune pentru sejururile de rulot peste noapte este de a folosi noua schemă relativă a Portugaliei, Portugalia Easy Camp.

Asa functioneaza:

• Este un sistem în trei pași; vă alegeți gazda, cumpărați pachetul de bun venit și apoi rămâneți peste noapte (numai sejur de 24 de ore).

• Trebuie să ajungeți în orele de lucru și trebuie să vă fi rezervat întotdeauna locul în prealabil.

• Majoritatea gazdelor au doar aproximativ două locuri de tabără disponibile.

• Pachetele de bun venit sunt formate din produse artizanale precum vin, ulei de măsline, brânzeturi și miere. Un exemplu fiind, două sticle de vin la 16 euro.

PUTEȚI TABARA SĂLBATIC ÎN PORTUGALIA?

Campingul sălbatic în Portugalia nu este permis. Legea prevede că înnoptările (2100 – 0700 ore) nu sunt permise în afara spațiilor dedicate pentru rulote / rulote și sunt supuse unei amenzi cuprinse între 60 și 600 de euro.

ÎNCHIRIERE CAMIOANE ȘI CAMPERURI ÎN PORTUGALIA

Dacă nu aveți propriul dvs. motorhome și doriți să închiriați un autocaravan, vă recomandăm din plin Republica Motorhome Republic, deoarece acestea pot căuta cele mai bune oferte pentru dvs. și pot avea diverse locații de preluare în toată Europa. Când le-am folosit, au fost extrem de utile și am economisit mai mulți bani mergând direct către ei, mai degrabă decât către companiile individuale de închiriere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.