martie 26, 2023
11 11 11 AM
Care este rolul unui totem luminos in afaceri?
Un profesionist de top alege caseta luminoasă! Încearcă și tu!
Un serviciu de inchirieri autorulote? Este o idee genială!
EXCURSIE RUTIERĂ IN CROAȚIA – PLAN PERFECT DE 10 ZILE
SFATURI DE INCEPATORI PENTRU AUTORULOTE
CU AUTORULOTA ÎN PORTUGALIA: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI
Latest Post
Care este rolul unui totem luminos in afaceri? Un profesionist de top alege caseta luminoasă! Încearcă și tu! Un serviciu de inchirieri autorulote? Este o idee genială! EXCURSIE RUTIERĂ IN CROAȚIA – PLAN PERFECT DE 10 ZILE SFATURI DE INCEPATORI PENTRU AUTORULOTE CU AUTORULOTA ÎN PORTUGALIA: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

EXCURSIE RUTIERĂ IN CROAȚIA – PLAN PERFECT DE 10 ZILE

EXCURSIE RUTIERA CROATIA

În timpul călătoriei noastre în Croația, am condus pe drumuri care erau de fapt trasee de capre, am înotat în cascade spectaculoase, am mâncat risotto de calamar negru și am întâlnit unii dintre cei mai prietenoși oameni pe care i-am întâlnit în călătoria noastră de un an cu autorulota europeana.

CE VEȚI GASII ÎN ACEST POST DESPRE CROATIA

• Prezentare generală a Croației

• Harta interactivă a călătoriei in Croația

• Croația locuri de vizitat

• Cum să vă planificați călătoria în Croația

• Croația Campinguri de camping

• Croația sugerată pentru 10 zile

• Conducere în Croația Sfaturi … și multe altele

Prezentare generală a călătoriei in CROAȚIA

Am început această călătorie rutieră în Croația la începutul lunii iunie, iar vremea era deja caldă. Genul de căldură care justifică o baie în ocean pentru a se răci. Din fericire, Croația are o coastă frumoasă, astfel încât oceanul strălucitor nu este niciodată prea departe.

Împreună cu plajele sale, Croația se mândrește, de asemenea, cu mai multe situri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO, precum orașul vechi Dubrovnik, orașul istoric Trogir și complexul Palatului Dioclețian din Split. Parcul Național Lacurile Plitvice, una dintre destinațiile noastre preferate din Croația și cel mai vechi și cel mai mare parc național din Croația, este, de asemenea, inclus pe lista Patrimoniului Mondial.

Chiar dacă Războiul de Independență din Croația (1991-95) s-a încheiat cu peste douăzeci de ani în urmă, ramificațiile sale persistă încă în inimile oamenilor săi. Localnicii își povesteau amintirile – unii cu furie și amărăciune, alții cu o tristețe solemnă. Locurile pe care le-am vizitat în călătoria noastră croată cu autoturismul erau deseori pline de viață cotidiană normală, dar în timp ce mergeam cu mașina prin țară, rămășițele caselor abandonate și pagubele obosite erau încă vizibile în toată țara.

Călătoria dvs. rutieră prin Croația va implica probabil un amestec de înălțimi ridicate și drumuri rurale. Paradisuri turistice și sate pustii. Zâmbete largi și amintiri triste.

PLANIFICAȚI-VĂ CĂLĂTORIA CROATIA

Am organizat această călătorie în Croația în modul cel mai logic la care ne-am putea gândi pentru a vă ajuta să vă planificați itinerariul în Croația. Cu toate acestea, călătoria nu este întotdeauna logică, mai ales atunci când mergeți cu fluxul și aveți o rulotă sau o rulotă. Traseul nostru propriu de rulot în Croația a fost realizat într-o ordine diferită datorită luării deciziilor noastre ad-hoc și restricțiilor de asigurare cu prima noastră autoutilitară de închiriere.

Vederea și cunoașterea sunt ambele lucruri minunate și, sperăm, puteți beneficia de ale noastre. Prin urmare, acest itinerar este mai practic, economisind timp și mai economic decât cel original.

Am ajuns inițial în Split, Croația, cu feribotul din Italia. De asemenea, prima dată când am fost în Croația, am avut o autocaravană închiriată, din care asigurarea nu ne-ar permite să intrăm în Bosnia și Herțegovina. Prin urmare, în acel moment, nu puteam merge cu mașina la Dubrovnik de la Split, deoarece trebuie să treceți prin Bosnia.

Așa că a fost în a doua jumătate a „Anului nostru în furgonetă”, când am condus al doilea motorhome închiriat (cu asigurarea care ne-a permis să intrăm în Bosnia) înapoi prin Bosnia (revenind în Croația pentru a vizita Dubrovnik) și Albania în timp ce ne îndreptam spre Grecia.

CE TREBUIE SĂ ȚINEȚI SUNT ÎN CONT LA CÂND PLANIFICAȚI CĂLĂTORIA DUMNEAVOASTRĂ ÎN CROAȚIA

Așadar, atunci când vă planificați propria călătorie rutieră în Croația, depinde într-adevăr de: de unde veți ajunge, de perioada de timp în care trebuie să călătoriți prin țară și de dacă asigurarea dvs. vă acoperă pentru țara relevantă. Utilizați informațiile din această postare pentru a vă potrivi propriilor perioade de timp și logistică.

Lucruri importante de luat în considerare:

• Timpul pe care îl ai

• De unde ajungeți

• Asigurare auto / rulotă / camionetă

• Vize necesare

Care este cel mai bun moment al anului pentru a vizita CROAȚIA?

Cel mai bun moment pentru a vizita Croația este în lunile mai-iunie și septembrie / octombrie. Am fost acolo la începutul lunii iunie și vremea a fost caldă și perfectă pentru a înota în mare. Mulțimile abia începuseră să se umfle, dar nu era prea ocupat.

În schimb, anotimpurile de vârf din iulie și august văd stațiunile de coastă pline de turiști. Temperaturile cresc, alături de prețurile de cazare.

În sezonul de joasă, noiembrie-aprilie, multe hoteluri și atracții de-a lungul coastei se închid pentru iarnă. Vremea este apoi mai imprevizibilă și mai rece. Cu toate acestea, acesta este momentul perfect pentru a evita mulțimile și pentru a obține oferte excelente la zboruri și cazare. Am ales în afara sezonului pentru a vizita Insula Grecească, Santorini iarna și a fost uimitor să avem acest paradis turistic aproape pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.