martie 26, 2023
11 11 11 AM
Care este rolul unui totem luminos in afaceri?
Un profesionist de top alege caseta luminoasă! Încearcă și tu!
Un serviciu de inchirieri autorulote? Este o idee genială!
EXCURSIE RUTIERĂ IN CROAȚIA – PLAN PERFECT DE 10 ZILE
SFATURI DE INCEPATORI PENTRU AUTORULOTE
CU AUTORULOTA ÎN PORTUGALIA: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI
Latest Post
Care este rolul unui totem luminos in afaceri? Un profesionist de top alege caseta luminoasă! Încearcă și tu! Un serviciu de inchirieri autorulote? Este o idee genială! EXCURSIE RUTIERĂ IN CROAȚIA – PLAN PERFECT DE 10 ZILE SFATURI DE INCEPATORI PENTRU AUTORULOTE CU AUTORULOTA ÎN PORTUGALIA: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

Un profesionist de top alege caseta luminoasă! Încearcă și tu!

Afacerea pe care o deții trebuie să fie cartea ta de vizită, iar toate eforturile pe care le depui trebuie să fie, bineînțeles, răsplătite. De aceea, un bun afacerist pune mereu pe primul plan dorințele clientului. Mesajul care ajunge la client trebuie să fie unul clar și construit în așa manieră încât să fie atras de oferta care i se pune în față. Un aspect crucial îl constituie publicitatea, iar avantajul prezentului îl reprezintă gama largă a metodelor prin care aceasta se poate realiza. Oamenii pot spune multe despre afacerea ta pe baza produselor și ofertelor pe care alegi să le promovezi, iar semnalizarea externă și internă este o modalitate excelentă de a menține baza de clienți bine informată.

Este cunoscut faptul că unul dintre cele mai eficiente medii publicitare disponibile astăzi este caseta luminoasă, o metodă la care din ce în ce mai mulți afaceriști apelează. Un afiș sau un semn neiluminat nu va avea același impact puternic în promovarea afacerii, comparativ cu  un afiș promoțional reprezentat de o caseta luminoasa facuta de FabricaDeReclame. Aceasta are avantajul major că utilizează o combinație de culoare și lumină care poate  atrage ușor  atenția unui potențial client, iar astfel afacerea are șanse mai mari să se facă cunoscută și, implicit, să se dezvolte. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre acest aspect, trebuie în primul rând să știți că aceste tipuri de casete luminoase  se pot amplasa atât în interior, cât și în exterior. Astfel că materialele promoționale pe care le oferiți doritorilor vor avea mai multă priză la public.

Afacerea de succes începe cu caseta luminoasă potrivită

Iluminatul fluorescent tradițional trebuie lăsat în urmă, în perioada în care tehnologia nu era atât de dezvoltată, ca în prezent. Un profesionist ar alege mereu ultimele tehnologii în demersurile sale de marketing și ar încerca să țină pasul cu dezvoltarea. Ce trebuie însă să luați în calcul atunci când alegeți o casetă luminoasă? În primul rând, consumul de energie electrică, care este mult mai mic față de variantele iluminate tradiționale. Dimensiunea și forma luminilor fluorescente afectează destul de mult eficiența energetică, iar costul total al instalării devine mai mare dacă doriți o casetă luminoasă  fluorescentă care să producă culori specifice. În acest caz, vor trebui adăugate filtre de culoare. Dacă doriți varianta cu lumini led, nu trebuie să vă faceți griji legate de consumul de energie atunci când alegeți designul acestei casete.

Dacă doriți să aveți o  factura de energie electrică cât mai redusă, dar și să lăsați iluminatul pornit cât timp afacerea voastră este deschisă, este de preferat să utiliați caseta luminoasă. Astfel oferiți șansa potențialilor  clienți  să aibă o idee mai bună despre ceea ce oferiți înainte de pătrunde în magazinul vostru, prezentându-le un afișaj cu casetă luminoasă. Indiferent ce variantă doriți să alegeți, este important să țineți cont de cei care vor să facă cunoștință cu produsele pe care le oferiți și să îi atrageți cât mai mult posibil. Reclama este sufletul afacerii tale, așa că nu trebuie neglijată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.